Malekurs

 

Billedkunstner Reidun Falk

 

8 ukers malekurs med oppstart 4 ganger i året. Neste kurstema er kull og kunstkritt kombinert med akryl på lerret. Det blir også gitt individuell tilpasset veiledning med teknikker etter eget ønske. Det blir tid og muligheter for et dypdykk i eget uttrykk!

 

Undervisningen gis individuelt og tar utgangspunkt i å utvikle deltakerens egen stil/strek. Etter behov og ønske fra den enkelte deltaker vil det også bli undervist i blant annet: fargelære, komposisjon, form, lys/skygge/valør, tegneteknikker, penselføring, maleteknikker, perspektiv m.m. Kurset tar sikte på å gi hver deltaker tett oppfølging steg for steg i sin individuelle prosess etter ønske og behov.

 

Det er kun 5 deltakere på hvert kurs.

 

Dagtid (tirsdager 10-12) Oppstart 16. januar 2018.

Kursavgiften er kr 3300, inkl kursmateriell. Åtte kursganger, 16 timer.

 

Dagtid (tirsdager 13-15) Oppstart 16. januar 2018.

Kursavgiften er 3300, inkl kursmateriell. Åtte kursganger, 16 timer.

 

Kveldstid (tirsdager 19-21) Oppstart 16. januar 2018.

Kursavgiften er kr 3300, inkl kursmateriell. Åtte kursganger, 16 timer.

 

 

Uttalelser fra kursdeltakere:

Anbefales - Her lærer man faktisk mye og får anledning til å utvikle sin egen stil :)

 

Reiduns malekurs kan anbefales på det sterkeste. Ho er er superinspirerende lærer for alle som liker å male, være seg nybegynnere eller erfarne! og alltid med et smil på lur!

 

Hos denne dyktige kunstneren vil jeg påstå at jeg på noen timer lærte mer om tegning og teknikker enn jeg gjorde gjennom alle årene på Steinerskolen - og det sier MYE!

 

Kan anbefales på det aller sterkeste!

 

Kurset anbefales! Masse og lære om farger, form, komposisjon, perspektiv, tegning og mere til! En trivelig, passe stor kursgruppe :)

 

Bare kom og bli med oss til ett flott kurs med mye moro også!

 

Hei alle som liker å male/vil lære å male: anbelfaler på det sterkeste et inspirerende og morsomt malekurs hos trivlige Reidun i fagre Hvervenbukta!

 

Kan anbefales på det varmeste! Reidun er en kjempeflink læremester!

 

Suverent Reidun er en dyktig og ærlig lærer og jeg unner henne alt godt og hennes atelier likeså.

 

Glad jeg ble kjent med deg. Hennes talent kan dere se i galleriet. Fantastisk og ikke minst iderikt.Stå på videre Reidun.klem eva

 

Beste kurslederen, og kjempekoselig galleri! Fantastisk sjarmerende og flink lærer og kunstner i sjarmerende omgivelser !!! Flotte bilder =D

Copyright © All Rights Reserved