Aktuelt

Chop wood, carry water

«Chop wood, carry water» er et gammelt uttrykk fra østen som handler om å lære seg å oppdage gleden over hardt, ærlig arbeid og å omfavne prosessen framfor å bare strekke seg etter målet.


Kunstner Reidun Falk ønsker å støtte arbeidet til organisasjonen Human:Kind som hjelper de fattigste i Chiselet, Romania, og fikk ideen om å lage en grafikk med inspirasjon fra filosofien «chop wood, carry water». Grafikkserien består av 12 unike trykk og er laget ekslusivt for å støtte deres vedkampanje. 50% av inntektene går til innkjøp av ved gjennom human:kind og den andre halvdelen til å dekke utgifter for produksjon av trykket. Formatet er 30×40 cm, ferdig montert på syrefri papp og klar for innramming. Prisen er 1.800,-. Prosjektet ble ferdigstilt i mars 2021.


Verket bestilles på gallerifalk@gmail.com


Se video om prosjektet og prosessen.


Les mer om prosjektet og Human:Kind

Liv laga i Forstadshelvete

Kunst og poesi av Reidun Falk og John Harald Falk-Stenseth

"Liv laga i forstadshelvete" er en kunst og poesi bok som så dagens lys midt i en pandemi, vinteren 2021. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerparet Reidun Falk og John Harald Falk-Stenseth.


Ideen til boka kom i 2019. I løpet av drøye to måneder mistet begge sin siste forelder og det ga et nytt perspektiv på fortid, nåtid og fremtid. Dette var utgangspunktet. I tillegg er det lagt til flere uavhengige tekster og bilder. Resultatet er en kunstnerisk statusoppdatering helt utenfor sosiale medier og midt i livet. Boka er kun trykket i 100 eksemplarer og inneholder et signert kunsttrykk.

Pris pr bok er 350,- pluss evt. frakt kr 63,-


Digitalt bokslepp 13. mars 2021. Se video her.


Kunstboka bestilles på gallerifalk@gmail.com