Aktuelt

KORREKTUR

VÅREN 2023


- Denne våren tilbyr jeg tre korrekturkvelder for deg som maler hjemme og ønsker råd om arbeidet videre. Det blir DROP-IN og vipps betaling ved oppmøte. Dette vil foregå i et av kursrommene på kunstKALL der jeg har mitt atelier. Velkomme!

DUO-Kunstutstilling

30.august til 09.oktober 2022


- Kjersti Hvamb og Reidun Falk


GODTHAAB

Alle dager 09-20

VILLBLOMSTER


27.8 til 9.9 2022


Tone Hermansen

Lene Merete Haugen

Johanna Stigsdotter

Kristin Vibeke Jørgensen

Reidun Falk

Cecilie Løvik Sveen

Katarina Huser


S9 Galleri. Sverdrups gate 9, Oslo,

Åpent: ons - søn kl. 13 - 17

www.sverdrupsgate9.no

VANDRINGER -

FRA MIDDELALDEREN

TIL KOSMOS,

ALKYMISTISK VINår eldgamle vegger blir til skattekamre, og bilder til Lys i enden av tunellene. 13 kunstnere, maleri, grafikk, skulptur, tekst.

Fredriksten Festning, Halden.


Alle dager 12.00 - 17.00.

25. - 31. juli, 2022. Velkommen!

kunstSONen galleri & verksted


kunstSONen åpnet i april 2022 og er et kunstnerdrevet Galleri & Verksted i Sagaveien 120 i SON. KunstSONen er drevet av 6 kunstnere: Birgit Grydeland (@the art of Birgit Grydeland), Mona-Lisa Wetting (@mlwetting) Margrethe Oleivsgard Stenslund (@MOS-art) Cecilie Løvik Sveen (@Motherockerart), Reidun Falk (@Galleri Falk) og Kristin Vibeke Jørgensen (@StudioJørgen). KunstSONen Galleri & Verksted tilbyr billedkunst, tekstil, smykker, keramikk og brukskunst i akrylglass.

@MOS-art har fast verksted i kunstSONen.

Åpningstider:

1. april-19. juni: onsdag til søndag 11-17.

20. juni-31. august: åpent alle dager 11-17.

01.september-30.september onsdag til søndag 11-17.

Forstår du hva jeg sier nå?"Forstår du hva jeg sier nå?"

Skrevet av Lina Gabler
Illustrert av Reidun Falk
Gitt ut av Oplandske Bokforlag


«Forstår du hva jeg sier nå?» er en unik bok som består av fortellinger, dikt og illustrasjoner som støtter opp om disse. Temaet for boka er psykisk helse og hjelpeapparatet og fortellingene i boka er selvopplevd av forfatter. Boka tar deg med inn i en verden som for noen er ukjent, mens for andre er altfor kjent. «Forstår du hva jeg sier nå?» vil med sine tekster og illustrasjoner vekke både positive og negative følelser hos leseren. Boka er en reise gjennom norsk hjelpeapparat på godt og vondt. Noen tekster vil kanskje få deg til å gråte. Andre vil få deg til å le. Etter å ha lest boka vil du med stor sannsynlighet sitte igjen med en følelse av at du har lært noe om deg selv og andre. BESTILL BOKEN HER

Chop wood, carry water

«Chop wood, carry water» er et gammelt uttrykk fra østen som handler om å lære seg å oppdage gleden over hardt, ærlig arbeid og å omfavne prosessen framfor å bare strekke seg etter målet.

Grafikkserien består av 12 unike trykk. Formatet er 30×40 cm,

ferdig montert på syrefri papp og klar for innramming.

Prisen er 1.800,-. Prosjektet ble ferdigstilt i mars 2021.


Verket bestilles på gallerifalk@gmail.com

ODYSSÈ

- min reise"Odyssé", min separatutstilling ved Galleri H12 i Oslo, mars 2021, ble avlyst grunnet korona. I denne kortfilmen viser jeg utstillingen og forteller om verkene, hvordan jeg jobber og hva som har inspirert meg.


"Odyssé", my solo exhibition at Gallery H12 in Oslo, March 2021, was canceled due to the corona. In this short film, I show and tell about the exhibition, how I work and what has inspired me. (in Norwegian)


SE FILMEN

Kunstner i koronatid

- Link til avisreportasje

Det er en sterk drivkraft i det å kunne holde på og være i prosess, sier Reidun Falk

Liv laga i Forstadshelvete

Kunst og poesi av Reidun Falk og John Harald Falk-Stenseth

"Liv laga i forstadshelvete" er en kunst og poesi bok som så dagens lys midt i en pandemi, vinteren 2021. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerparet Reidun Falk og John Harald Falk-Stenseth.


Ideen til boka kom i 2019. I løpet av drøye to måneder mistet begge sin siste forelder og det ga et nytt perspektiv på fortid, nåtid og fremtid. Dette var utgangspunktet. I tillegg er det lagt til flere uavhengige tekster og bilder. Resultatet er en kunstnerisk statusoppdatering helt utenfor sosiale medier og midt i livet. Boka er kun trykket i 100 eksemplarer og inneholder et signert kunsttrykk.


Digitalt bokslepp 13. mars 2021. Se video her.

Kunstboka bestilles på gallerifalk@gmail.com

NB: Svært få eksemplarer igjen!